Onderwijs en pedagogiek

De komende jaren neemt het aantal vacatures in het onderwijs toe, onder andere door de vergrijzing....

Lees verder >

De komende jaren neemt het aantal vacatures in het onderwijs toe, onder andere door de vergrijzing. Vooral in de Randstad en de grotere steden is er volop...

Lees verder >

De komende jaren neemt het aantal vacatures in het onderwijs toe, onder andere door de vergrijzing. Vooral in de Randstad en de grotere steden is er volop werk te vinden in deze branche. Het onderwijs is continu in beweging. Met name technologie heeft...

Lees verder >

Onderwijs en pedagogiek: 4 opleidingen

Filteren
Filter
Niveau
Toon alle niveaus
Vakgebied
Toon alle vakgebieden
Opleider
Toon meer opleiders
Variant
Toon alle varianten
Locaties
Geen filters beschikbaar

Gilde Bedrijfsopleidingen

z Opleidingspartner
Als opleidingspartner luisteren we naar jouw behoeften.
Wat heb jij echt nodig in je organisatie? En hoe kunnen we daar samen op een zo efficiënt en effectief mogelijke manier invulling aan geven? Wij denken met je mee. Door de inzet van scholing, maatwerktrajecten, onze flexibiliteit en persoonlijke aandacht zorgen wij dat je aansluit op de toekomst. Met meer dan 20 jaar onderwijservaring en ruim 100 vakopleidingen zijn we een opleidingspartner met kennis van zaken en een brede oriëntatie in vrijwel iedere branche. Onze docenten komen rechtstreeks uit de praktijk en weten altijd wat van belang is in het werkveld.

Onderwijs en pedagogiek

De komende jaren neemt het aantal vacatures in het onderwijs toe, onder andere door de vergrijzing. Vooral in de Randstad en de grotere steden is er volop werk te vinden in deze branche. Het onderwijs is continu in beweging. Met name technologie heeft veel impact op de manier van lesgeven. Blijf daarom op de hoogte via diverse trainingen en opleidingen.  

Basisonderwijs PABO

Als juf of meester heb je een grote invloed op de ontwikkeling van kinderen, want een kind brengt maar liefst een derde van zijn of haar tijd op school door. Als docent heb je daarom een belangrijke rol. Vergroot je kennis om het leerproces van kinderen op de basisschool te versterken.

Meer over opleidingen binnen Basisonderwijs PABO

Lerarenopleiding Voortgezet Onderwijs

Wil jij aan de slag als leraar in het voortgezet onderwijs? Dan is een Lerarenopleiding Voortgezet Onderwijs de juiste keuze. Leermethodes en -systemen hebben een flinke transitie ondergaan en er zijn nieuwe vakken bijgekomen. Over welk vak zou jij jongeren iets willen bijbrengen?

Meer over opleidingen binnen Lerarenopleiding Voortgezet Onderwijs

Bij- en nascholing Onderwijs

Voor sommige kinderen ligt het tempo op school te hoog. Zij hebben wat extra tijd en aandacht nodig om dit bij te kunnen benen, bijvoorbeeld in de vorm van huiswerkbegeleiding. Kun jij kinderen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen?

Meer over opleidingen binnen Welzijn


Onderwijsmanagement

Onderwijsmanagement wacht een mooie, maar ingewikkelde taak. Leidinggeven in het onderwijs vraagt om inzicht in didactiek, opleidingskunde en onderwijsmanagement. Daarnaast is het belangrijk dat jij je continu blijft ontwikkelen en meegaat in de veranderingen. Denk aan leerlinggestuurd onderwijs, digitalisering en de rol van de leraar. Zorg dat jij up-to-date bent.

Meer over opleidingen binnen Onderwijsmanagement

Pedagogiek

Iedere tijd brengt andere opvoedkundige uitdagingen met zich mee. Tegenwoordig kijken kinderen vaker naar schermen en bewegen ze minder. Social media brengt digitale groepsdruk met zich mee, waar je als ouder of pedagoog niet altijd zicht op hebt. Hoe spring jij in op deze ontwikkelingen?

Meer over opleidingen binnen Pedagogiek

Opleidings- en Onderwijskunde

Het onderwijs is continu in beweging. Digitalisering brengt grote vraagstukken met zich mee en er is steeds meer behoefte aan leerlinggestuurd onderwijs. Hoe kunnen professionals uit het onderwijs het beste omgaan met deze uitdagingen? Is jouw kennis als opleider up-to-date?

Meer over opleidingen binnen Opleidings- en Onderwijskunde